Acerta

Acerta Consult biedt een breed portfolio van diverse hr-diensten om het personeelsbeleid van haar klanten vanuit verschillende competentiedomeinen actief te ondersteunen. De divisie Consult wil te allen tijde kunnen inspelen op de noden van de klant en de snelheid van verandering. Hierbij staan de kwaliteit van de dienstverlening en volledige ontzorging van de klant voorop. Zo staat een klimaatvriendelijk hr-beleid bij ons hoog op de agenda. We adviseren en ondersteunen organisaties o.a. rond fietsleasing, elektrificatie van het wagenpark, de invoering van een mobiliteitsbudget en klimaatvriendelijk belonen of verlonen.

Audi

Audi staat al decennialang voor progressieve, premium mobiliteit onder het motto ‘Voorsprong door Techniek’. Ook in de transitie naar elektrische mobiliteit neemt Audi een pioniersrol op en legt het merk de lat voortdurend hoger. Tegen 2026 zal Audi meer dan 30 elektrische varianten in haar portfolio hebben en vervolgens enkel nog 100% elektrische nieuwe wagens lanceren. In België wordt het merk Audi verdeeld door D’Ieteren. Dit familiebedrijf met een traditie van 215 jaar speelt in ons land een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereidt D’Ieteren de mobiliteit van morgen voor met een breed aanbod aan producten en diensten.

Ethias Lease

Maak kennis met Ethias Lease! Jouw copiloot tijdens je reis richting een volledig elektrische vloot. Met de nieuwe fiscale regels voor bedrijfsvoertuigen die op 1 juli 2023 van kracht zijn gegaan, zijn de bedrijfswagenparken in volle transformatie. Elektrische bedrijfswagens zijn geen toekomstmuziek meer, maar de nieuwe realiteit. Ethias Lease heeft een oplossing ontwikkeld om alle uitdagingen aan te pakken waarmee bedrijven én gebruikers worden geconfronteerd. We staan klaar om heldere en uitgebreide antwoorden te bieden, geven hoogwaardige en op maat gemaakte ondersteuning en begeleiden bij het beheer van zowel het wagenpark als de infrastructuur.

Mobilityplus

In een wereld waar duurzaamheid en mobiliteit elkaar versterken, neemt MobilityPlus een centrale plaats in. Als trendsetter en toonaangevende speler beheren we nu meer dan 11.000 laadpunten. Onze expertise en geavanceerde energiemanagementoplossingen maken ons dé partner voor een duurzame mobiliteitsstrategie. Met ‘Charging as a Service’ (CaaS) bieden we zorgeloos laden, waarbij wij de gehele levenscyclus van laadpunten verzorgen. We integreren energiemanagementfuncties en hernieuwbare energiebronnen om een positieve impact op het milieu te realiseren. Als u klaar bent voor de volgende stap in uw reis naar duurzame mobiliteit, contacteer ons dans nel. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en een duurzamere wereld creëren voor toekomstige generaties.

o2o Bicycle Leasing

Bij o2o delen we onze passie voor fietsen om de wereld gezonder, socialer en duurzamer te maken. Niet voor niets is ‘smart move’ onze slogan: samen stimuleren we medewerkers om een fiets te leasen die helemaal past bij hun mobiliteitsbehoefte en met onze slimme online tools krijgen we iedereen veilig én vlot op weg.

Olympus

De innovatieve mobiliteitsoplossing van marktleider Olympus Mobility vereenvoudigt het beheer van bedrijfsmobiliteit. Het Mobility-as-a-Service platform bundelt meer dan 30 verschillende mobiliteitsopties in één app. Bedrijven bieden zo een ruim en flexibel mobiliteitsaanbod aan hun medewerkers. Fleet en HR Managers gebruiken het mobiliteitsplatform voor verschillende toepassingen: wettelijk mobiliteitsbudget, woon-werkverkeer, dienstverplaatsingen, kilometerregistratie en het beheer van fietsleasing. Via het Olympus platform bewaren ze het overzicht van alle mobiliteitsbudgetten. Op het einde van de maand ontvangen ze slechts één overzichtelijke factuur met de mobiliteitsuitgaven binnen hun bedrijf. Zo recupereren ze optimaal hun btw en besparen ze écht tijd aan onkostenadministratie. Het platform telt ondertussen meer dan 800.000 gebruikers en werd drie jaar op rij genomineerd voor de Deloitte Fast50.

Link2Fleet

Via zijn communicatieplatform “print – digital – event” biedt link2fleet beslissingsnemers de informatie en tools die ze nodig hebben om hun wagenpark en de mobiliteit van hun werknemers te beheren. Steunend op een netwerk van experts en een team van gespecialiseerde medewerkers streeft link2fleet er voortdurend naar om beslissingsnemers te helpen hun aanpak te optimaliseren en de uitdagingen op het gebied van mobiliteit, elektrificatie, tevredenheid van de bestuurders en kostenbeheersing aan te gaan.Indien u het communicatieplatform wenst te ontdekken of meer details wenst te verkrijgen, bezoek dan www.link2fleet.com.