Audi

Audi staat al decennialang voor progressieve, premium mobiliteit onder het motto ‘Voorsprong door Techniek’. Ook in de transitie naar elektrische mobiliteit neemt Audi een pioniersrol op en legt het merk de lat voortdurend hoger. Tegen 2026 zal Audi meer dan 30 elektrische varianten in haar portfolio hebben en vervolgens enkel nog 100% elektrische nieuwe wagens lanceren. In België wordt het merk Audi verdeeld door D’Ieteren. Dit familiebedrijf met een traditie van 215 jaar speelt in ons land een hoofdrol in de maatschappelijke veranderingen die verband houden met uw mobiliteit. In een wereld in volle verandering bereidt D’Ieteren de mobiliteit van morgen voor met een breed aanbod aan producten en diensten.

Moove

Moove Connected is jouw global partner op het gebied van fleet telematica. We werken met onze klanten samen vanuit een human first principe. Technologie is in onze branche belangrijk, maar om écht impact te kunnen maken voor onze klanten, stellen we de mens altijd centraal. Ons ambitieuze Dedicated Customer Success Team werkt met volle overgave aan de beste oplossingen voor onze klanten. Dat doen we met de meest geavanceerde technologie van GeoTab, wereldwijd marktleider in telematics. Hun innovatieve oplossingen geven volledig inzicht in de belangrijkste statistieken van jouw fleet. Deze technologie vormt de basis waarop je de juiste beslissingen neemt. Van efficiency verbeteringen op de korte termijn tot het optimaliseren van gewenst rijgedrag voor een duurzaam, internationaal wagenpark op de lange termijn.

SD Worx

In een wereld waarin werk een nieuwe invulling krijgt, willen mensen inspiratie putten uit hun job en de vrijheid krijgen zich te focussen op wat echt telt. Organisaties hebben behoefte aan dynamische, gemotiveerde werknemers die ondersteund worden door slimme technologie. Als toonaangevende Europese leverancier van people solutions maakt SD Worx van hr een bron van waarde voor het bedrijf van hun klanten en de mensen die voor hen werken. SD Worx levert people solutions gedurende de hele levenscyclus van werknemers, van het betalen van werknemers tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van het talent dat bedrijven succesvol maakt. SD Worx stimuleert prestaties via vier kerncapaciteiten: technologie, outsourcing, expertise en data-gestuurde inzichten.

Powerdale

Powerdale is technologieleverancier voor elektromobiliteit en energiemanagement. Het Belgische bedrijf levert ook laadpunten voor de publieke, bedrijfs- en residentiële markt. Verder ontwikkelt Powerdale software voor mobiliteitsservices en het beheer van laadinfrastructuur, en biedt het intelligente load managementoplossingen.

Carglass

Carglass® is al meer dan 30 jaar de referentie voor het herstellen en vervangen van alle autoruiten. Heeft uw wagen een rijhulpsysteem dan herkalibreren we deze volgens de richtlijnen van de fabrikant na iedere voorruitvervanging. Elk jaar helpen we meer dan 260.000 automobilisten. Wij hebben 45 Service Centers verspreid over België en Luxemburg. En als u niet naar ons toe kunt komen, komt onze Mobiele Service naar u toe. U krijgt levenslange garantie op het geleverde werk. Als de inslag tijdens of na onze herstelling toch nog scheurt, krijgt u gratis een nieuwe voorruit.

Fleetport

Fleetport is een onafhankelijke poolbeheerder die gespecialiseerd is in het ontzorgen van fleetmanagers/wagenparkbeheerders. Wij verzorgen wagenwissels, inname, schoonmaak, bandenwissel, schadeherstel, onderhoud en transporten van uw wagenpark. Wij beheersen het volledige proces, begrijpen de uitdagingen, zijn flexibel en weten als geen ander waar het in deze markt om draait. Poolbeheer is voor ons hoofdzaak en geen bijzaak. Onze focus ligt op uw doorlooptijd, sustainable poolbeheer alsook transparantie in processen en facturatie. Wij leveren vlekkeloze service en vergaand maatwerk in poolbeheer. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw wagenpark.

B2Bike

Via een totaalaanpak helpt B2Bike werkgevers naar een fietsvriendelijk klimaat. De fiets zelf, in leasing of in aankoop, is een onderdeel maar er is meer dan dat. Om tot een echt succes te komen gaat B2Bike op jacht naar zwakke schakels: Informeren, testen, sensibiliseren, verbeteren van fietsenstallingen etc maken deel van uit het traject. De afdeling ‘fietsparkeren.net’, gespecialiseerd in inrichting van fietsstallingen daarbij een belangrijk deel van de A-Z dienstverlening.