Onze partners voor 2024 zijn bekend. Bekijk ze hier.

(CEO XPOfleet & Mobilitypower)

Eric Van Bael

Na meer dan 30 jaar internationale ervaring in de IT sector is Eric sinds April 2022 CEO van XPOfleet & Mobilitypower. In het begin van zijn loopbaan ondersteunde hij Opel Belgium en GM Europe in meerdere landen waar hij zijn automotive kennis kon oppikken.
Met meer recente rollen als CEO (Spacewell), Global Vice President (Hewlett Packard Enterprise) en Managing Director (EDS) heeft Eric meerdere mergers, acquisities en integraties van technologiebedrijven geleid.

(Business Development Manager Fleet Support)

Eric Westdorp

Eric Westdorp is inmiddels meer dan 20 jaar actief in de fleet- en mobiliteitsbranche. Een groot deel daarvan heeft hij doorgebracht bij LeasePlan, waarvan 5 jaar op internationaal niveau. Sinds 2 jaar werkt Eric als Manager Business Development bij Fleet Support, de moederorganisatie van XPOfleet. De rode draad in Eric’s loopbaan is innovatie en duurzaamheid. Vanuit verschillende functies en vanaf verschillende kanten van de onderhandelingstafel zijn duurzame mobiliteit en zero emissie altijd belangrijke speerpunten voor hem. Eric heeft verschillende producten en diensten ontwikkeld op dit vlak en vele (internationale) organisaties geholpen op weg naar een duurzamere toekomst.

(Manager Mobility Power)

Britt De Winter

Ook al heeft Britt De Winter journalistieke studies achter de rug, haar passie voor auto’s nam de overhand.
Zo begon ze in 2010 haar carrière in de leasewereld, waardoor ze al snel als wagenparkbeheerder aan de slag kon bij een internationale fleet outsourcer.
Het dagelijkse, operationele beheer, quality control, nieuwe implementaties, interne en externe processen stroomlijnen: het maakte allemaal deel uit van haar takenpakket door de jaren heen.
Vanuit haar voorgaande rol bij de leasemaatschappij, kon ze de kneepjes van het vak dan ook goed gebruiken.
Na heel wat implementaties over de landsgrenzen heen, besloot Britt om de overstap te maken naar Gloriant waar zij als project advisor aan de slag kon en de klanten kon bijstaan.
Op diezelfde stoel hebben gezeten, betekent dat Britt goed begreep wat de wensen van XPOfleet klanten waren. Niet alleen tijdens een implementatie maar ook nadien.
Door die brede kennis, stapte Britt enkele jaren geleden in haar rol als Manager Fleet Services bij Mobilitypower om het bedrijf samen met het team verder uit te bouwen, met maar één missie: tevreden klanten, tevreden bestuurders alsook tevreden collega’s.

(Ethias Lease - General Manager)

Erwin Ollivier

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, trok Ethias met Erwin Ollivier een door de wol geverfde CEO aan voor zijn leasedochter. Met een frisse blik en specifieke strategie wil Ethias Lease op een vernieuwende manier operationele leasing voor EV’s aanbieden.

Erwin staat bekend om zijn ondernemersgeest, out of the box denken en inspirerend leiderschap.

(Link2fleet - Editorial Director)

Damien Malvetti

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit dankzij zijn ervaring van meer dan 10 jaar bij link2fleet.

(mediahuis - Mobility officer)

Sandra Eemans

Sandra is een bedreven boekhouder met een mooie carrière van 23 jaar bij Mediahuis. In de afgelopen 12 jaar heeft ze zich onderscheiden op de debiteurenafdeling, en gedurende de laatste 11 jaar heeft ze de rol van fleetmanager op zich genomen, evoluerend naar de huidige functie van mobility officer.

Binnen Mediahuis is Sandra een drijvende kracht geweest achter de innovatieve benaderingen van mobiliteit en duurzaamheid. Als pionier heeft ze samen met het mobility team de organisatie geleid in de richting van een elektrificatie van het wagenpark en de invoering van het mobiliteitsbudget. Sinds 2014 is er een telewerkbeleid van kracht, gevolgd door de introductie van fietsleasing in 2016 en de vergroening van het wagenpark in 2017. In 2020 heeft Sandra met succes het mobiliteitsbudget geïmplementeerd.

Sandra Eemans blijft een inspirerende kracht binnen Mediahuis, waar haar toewijding aan duurzaamheid en innovatie de organisatie voortstuwt naar een groenere en meer toekomstgerichte mobiliteitsstrategie.

(Mobilityplus - Co-CEO)

Kris Pensaert

Met meer dan 25 jaar ervaring in de industrie, slimme woningen en technologie, waarin comfort en energiebeheer een centrale rol speelden, heeft Kris Pensaert een schat aan expertise opgebouwd. Nu de mobiliteitssector in een razend tempo verschuift naar elektrische mobiliteit en de behoefte aan slim laden steeds belangrijker wordt, komen deze werelden op boeiende wijze samen.

Kris heeft altijd een passie gehad voor innovatie, smart buildings, energie en voertuigen. Als Co-CEO bij MobilityPlus ligt de nadruk op zorgeloos, groen en slim laden. MobilityPlus, trendsetter en toonaangevend in de e-mobility sector, heeft op korte termijn opmerkelijke mijlpalen bereikt.

Kris’ visie gaat echter verder dan traditionele oplaaddiensten. Hij streeft naar holistische e-mobiliteitsdiensten die naadloos integreren in het dagelijks leven, zowel op het werk als privé, en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk verkleinen.

(Acerta - Director Kenniscentrum & Legal services)

Kathelijne Verboomen

In de arbeidsrelatie tussen de werkgever en de werknemer neemt mobiliteit meer en meer een belangrijke plaats in. Het gaat allang niet meer alleen over de bedrijfswagens, maar in de ‘War for Talent’ spelen ook andere mobiliteitsvoordelen een rol. Wat zijn de trends vandaag in het verloningspakket en hoe ziet de toekomst eruit?

(o2o BICYCLE LEASING - FOUNDER & CIO)

Wim Floré

Founder & CIO van o2o Bicycle Leasing: gepassioneerd om mobiliteit duurzamer, toegankelijker en betaalbaarder te maken.

(Olympus Mobility - CEO)

Koen Van De Putte

Koen Van De Putte is CEO en oprichter van Olympus Mobility, een bedrijf dat digitale mobiliteitsoplossingen levert.

Koen is afgestudeerd als ingenieur natuurkunde en heeft een aanvullende graad in bedrijfskunde. Hij heeft een uitgebreide ervaring in het openbaar vervoer en werkte 20 jaar bij de Belgische Spoorwegen in verschillende functies. Begonnen in de IT, gemigreerd naar business- en managementfuncties en geëindigd als verantwoordelijke voor corporate strategische en innovatieprojecten. Hij richtte het Belgische nationale fietsdeelsysteem Blue-bike op en was 5 jaar voorzitter van de raad van bestuur. Koen gaf de Belgische Mobiliteitskaart (Mobib) vorm als voorzitter van de Belgische Mobib-werkgroep.

(Cegeka NL - Fleet Coördinator)

Edward O'Brien

Na het afronden van een Human Resources studie en het vervullen van diverse HR rollen is Edward O’Brien inmiddels bijna 10 jaar actief in de wereld van fleet- en mobiliteit. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de mobiliteit binnen Cegeka in Nederland. Dit omvat onder andere een wagenpark met meer dan 1000 voertuigen. In deze rol zijn duurzame mobiliteit en een zo laag mogelijke CO2 footprint belangrijke speerpunten. Elektrificatie van het wagenpark en de daarbij behorende uitdagingen rondom laad infrastructuur spelen hierin een grote rol.

(Product Manager Mobiliteit bij Vlaamse Overheid)

Jelle De Ketelbutter

Jelle De Ketelbutter, geboren te Gent in 1986 was gedurende 6 jaar mobiliteitsmanager van de Vlaamse overheid en vervolgens Belfius Bank & Verzekeringen.

Sinds eind 2022 neemt hij de rol van productmanager mobiliteit op. In deze functie wil hij een katalysator zijn voor vergroening binnen de mobiliteit van de Vlaamse ambtenaar. Hij vormt een aanspreekpunt voor Steden, Gemeenten en de agentschappen van de Vlaamse overheid.