SPREKERS

CEO | XPOfleet

Gert Vandersmissen

spreker Gert

Gert is zijn carrière begonnen binnen de sector van de openbare besturen als projectleider en functioneel analist. Van daaruit is hij doorgegroeid als business analist met als specialisme Business Process Reenginering en Business Process Management. Hij werkte als consultant voor grote bedrijven zoals Jansen Farmaceutica, FAVV en Honda Europe. Vanaf 2003 vervulde Gert de functie van Sales verantwoordelijke bij Gloriant. Als expert op het gebied van software implementatie en automatisering van administratieve en bedrijfsprocessen is hij sinds 2011 CEO bij Gloriant en één van de drijvende krachten achter XPOfleet.

CIO | XPOfleet

Arnoud Oortwijk

Arnoud-Oortwijk

Arnoud Oortwijk studeerde Business Information Technologies aan de hogeschool Eindhoven. Na zijn afstuderen in 1994 deed hij praktijk ervaring op als software architect bij verschillende bedrijven. Op 18 september 1998 richtte hij Gloriant Belgium op.

De eerste jaren opereerde Gloriant als algemene IT leverancier van hi-end software oplossingen voor administratieve bedrijfsprocessen. Vanaf ca 2007 specialiseert Gloriant als leverancier van XPOfleet wagenpark- en mobiliteitsbeheer software. In zijn functie als Chief Information Officer bij XPOfleet is Arnoud technisch eind verantwoordelijk voor alle software oplossingen binnen de software suite en ligt hij aan de basis van een groot aantal van recente innovaties.

Manager Finance and Customer Relations | XPOfleet

Luc Dendooven

Luc-Dendooven-2

Luc is zijn carrière begonnen binnen de openbare besturen waarbij hij oa voor de Nationale Bank van België , stad Antwerpen en vervolgens circa 20 jaar voor het Havenbedrijf van Antwerpen gewerkt heeft. Hij heeft een financieel-economische achtergrond, en bekleedde diverse functies binnen het finance gebeuren, doch is ook al jaar en dag beslagen in fleetmanagement. Met zijn team won hij in 2015 de Green fleet award, de Moblility Award, kreeg een nominatie voor de Safety award en werd 2e als fleet manager of the year. Hij maakt sinds kort deel uit van de XPOfleet groep, waar hij zowel binnen het financiële als het fleetbeheer de groep tracht te versterken.

Lead Project Advisor | XPOfleet

Pieter Dijkmans

foto-Pieter-Dijkmans

Pieter Dijkmans is Lead Project Advisor bij XPOfleet. Na het behalen van zijn Master Bedrijfseconomie ging hij 5 jaar geleden aan de slag bij XPOfleet als Project Advisor. Hij was verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe klanten en het leveren van direct support. Ook verzorgde hij de integratie van XPOfleet met andere systemen (interfaces). Sinds twee jaar is Pieter verantwoordelijke van het implementatie-team. In deze functie stuurt hij het team aan en is hij tevens nog steeds dicht betrokken bij de verschillende onderdelen van de implementaties van klanten.

Senior Project Advisor | XPOfleet

Britt De Winter

Britt-De-Winter

Ook al heeft Britt De Winter journalistieke studies achter de rug, haar passie voor auto’s nam de overhand. Zo begon ze in 2010 haar carrière in de leasewereld waardoor ze al snel als wagenparkbeheerder aan de slag kon bij een internationale fleet outsourcer. Het dagelijkse operationele beheer, quality control, nieuwe implementaties, interne en externe processen stroomlijnen: het maakte allemaal deel uit van haar takenpakket. Na zes jaar ervaring in deze sector, besloot Britt om de overstap te maken naar XPOfleet waar zij als project advisor aan de slag kon.

“Volgens mij begrijp ik de wensen van de klant bijzonder goed aangezien ik op diezelfde stoel heb gezeten. Het is dan ook mijn doel om het leven van onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken en ze daarom te begeleiden, tijdens maar ook na het implementatieproces.”

Fleet officer Mediahuis

Sandra Eemans

spreker-Sandra

Sandra werkt sedert 2001 bij de Vlaamse Uitgeversmaatschappij, nadien Corelio en vanaf 2013 Mediahuis (uitgever De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang Van Limburg, Gazet Van Antwerpen, De Gentenaar)

Zij is er gestart als debiteurenbeheerder op de boekhouding van het bedrijf. 5 jaar geleden is ze in de functie van wagenparkbeheerder “gerold”, en ondertussen heeft zij een ruime kennis vergaard in het fleet- en mobiliteitsdossier.

Het beheer van de Mediahuis-vloot, ongeveer 900 bedrijfswagens, doet zij samen met Sara Louage, haar assistente. Het vlootbeleid, toekomstvisie op mobiliteit en car policy worden bij Mediahuis besproken in een Mobilty Team, waarin naast Sandra ook de Aankoopmanager, de CFO, HR Director en Compensation & Benefits Manager vertegenwoordigd zijn.  Mediahuis biedt haar bestuurders service en begeleiding, maar verwacht hiervoor ook verantwoordelijkheid en goed-huisvaderschap in het beheer van de bedrijfswagen terug.

Sinds 2017 trekken we als bedrijf de groene kaart voor onze bedrijfswagens (afbouw diesels en introductie hybrids en elektrische wagens) en stellen we in het Mobility Team een aanbod samen, waarin we  samen voor de medewerker op zoek kunnen gaan naar het meest comfortabele en ecologische verplaatsingsmethode of -mix rekening houdend met de work/life balance, functionele noden, persoonlijke situatie en wensen. Het aanbod aan betaalbare en voldoende comfortabele elektrische wagens laat voorlopig nog op zich wachten, maar toch hebben we een ambitieus plan uitgewerkt om vanaf 2022  bijna exclusief elektrische wagens aan te bieden.

Dit jaar is een “werkgroep- mobiliteit” in het leven geroepen met als doel alle mobiliteitsaspecten van onze medewerkers te bespreken en te analyseren om van daaruit concrete beleidsvoorstellen tot verbetering van de mobiliteit van de medewerker op te stellen met aandacht voor het milieu

Sandra kreeg samen met haar team in 2017 de award van “fleetowner of the year 2017”.

Project Advisor | XPOfleet

Lucas Terpstra

spreker-lucas

Na een master in Europese studies aan de KU Leuven te hebben behaald, begon Lucas Terpstra eerst te werken in de Retail sector. Hier heeft hij vooral internationale werkervaring opgedaan maar heeft bovenal ontdekt dat hij graag met mensen werkte en ze van het nodige advies diende om ze bij te staan in het nemen van keuzes. Met de overstap naar XPOfleet 2 jaar geleden zocht en vond hij een nieuwe uitdaging. In die 2 jaar tijd is Lucas als project advisor een vaste waarde in het implementatieteam van XPOfleet geworden.

Consultant | Via Mobile

Jan Borré

spreker-Jan

Jan Borré is de drijvende kracht achter Via Mobile, één van de weinige onafhankelijke Belgische mobiliteitsbureaus.

Jan Borré heeft een jarenlange veld-ervaring in fleet en mobiliteit bij diverse (middel)grote bedrijven en samen met zijn team ontwikkelen en testen ze voortdurend nieuwe mobiliteits-concepten. Jan en zijn team zijn ervaren change managers die de nieuwe groene mobiliteit binnen uw bedrijf de juiste versnelling kunnen geven.

Manager Fleet & Remarketing

Roeland Vriens

spreker-Roeland

Roeland Vriens, Fleet & Remarketing Manager bij Ford Motor Company (Belgium) nv kan steunen op 20 jaar ervaring in de automotive fleet business.

Gestart in de fleet detailhandel, groeide hij door in de markt van de automotive wholesale waar hij ervaring opdeed als Account Manager, Business Development Manager en tenslotte Fleet Manager.

Hij werd verkozen tot “Fleet Manager of the Year” in 2016.

Chief Instructor | Jesco Auto Training School

Scott Van Hooydonk

spreker-scott

Reeds 20 jaar is Scott Van Hooydonk actief als lesgever en drijvende kracht bij Jesco Auto Training School. Hij is gedreven om automobilisten te leren hun rijvaardigheid te verbeteren en hun rij-attitude te veranderen.

Scott is ook één van de ontwikkelaars van het Jesco Rij-analysesysteem. Dit registreert en analyseert tijdens de Commentary Drives de rijvaardigheid en de attitude van de cursisten. Sinds kort zijn Scott en zijn team tevens de ontwikkelaars van het Jesco E-learning platform. Het gaat om e-training en info-momenten over veilig rijden, testmodules en praktische opleidingen.

Zo kunt u als ondernemer, overheid of instelling de rijvaardigheid en de attitude rond verkeersveiligheid van uw medewerkers sterk en permanent ondersteunen.

Jesco Auto Training School stimuleert u om uw rij-attitude bij te sturen.

Scott’s motto is: “Geef jezelf een kans in het verkeer!”