SPREKERS

CEO | XPOfleet

Gert Vandersmissen

spreker Gert

Gert is zijn carrière begonnen binnen de sector van de openbare besturen als projectleider en functioneel analist. Van daaruit is hij doorgegroeid als business analist met als specialisme Business Process Reenginering en Business Process Management. Hij werkte als consultant voor grote bedrijven zoals Jansen Farmaceutica, FAVV en Honda Europe. Vanaf 2003 vervulde Gert de functie van Sales verantwoordelijke bij Gloriant. Als expert op het gebied van software implementatie en automatisering van administratieve en bedrijfsprocessen is hij sinds 2011 CEO bij Gloriant en één van de drijvende krachten achter XPOfleet.

Project Advisor

Susan Gijsbregts

SusanGijsbregts-xfmd

Tijdens haar studies Bedrijfsmanagement – Accountancy – Fiscaliteit kwam Susan voor het eerst in contact met XPOfleet. Tijdens haar stage verzorgde zij mee het wagenpark van de Haven van Antwerpen. Na haar studies is haar interesse in wagenparkbeheer altijd blijven kriebelen en zo waagde ze haar sprong naar XPOfleet. Ondertussen is ze drie jaar aan de slag en heeft ze reeds een heleboel klanten begeleid in de opzet en personalisatie van het softwarepakket. Die expertise gebruikt ze nu om een goede start en opvolging te bieden voor nieuwe en bestaande klanten, zelfs als het gaat over complexe materie.

Senior Project Advisor | XPOfleet

Britt De Winter

Britt-De-Winter

Ook al heeft Britt De Winter journalistieke studies achter de rug, haar passie voor auto’s nam de overhand. Zo begon ze in 2010 haar carrière in de leasewereld waardoor ze al snel als wagenparkbeheerder aan de slag kon bij een internationale fleet outsourcer. Het dagelijkse operationele beheer, quality control, nieuwe implementaties, interne en externe processen stroomlijnen: het maakte allemaal deel uit van haar takenpakket. Na zes jaar ervaring in deze sector, besloot Britt om de overstap te maken naar XPOfleet waar zij als project advisor aan de slag kon.

“Volgens mij begrijp ik de wensen van de klant bijzonder goed aangezien ik op diezelfde stoel heb gezeten. Het is dan ook mijn doel om het leven van onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken en ze daarom te begeleiden, tijdens maar ook na het implementatieproces.”

Project Advisor

Anthony Verheart

AnthonyVerhaert-xfmd

Na het behalen van zijn Master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, koos Anthony voor een carrière binnen de IT-sector. Binnen het implementatie team ondersteunt hij sinds enkele maanden XPOfleet gebruikers op dagelijkse basis en begeleidt hij nieuwe gebruikers tijdens de beginfase van het XPOfleet implementatie project. Met zijn jeugdige gedrevenheid staat hij XPOfleet gebruikers graag bij met al hun vragen en tracht hij iedereen steeds zo goed mogelijk te helpen.

manager IT

Vincent Mangelschots

VincentMangelschots-xfmd

Al tijdens zijn studies computer science is Vincent begonnen als developer bij XPOfleet. Hij heeft het pakket dan ook van begin af aan mee opgebouwd. Eerst als developer, daarna als Lead Developer en 10 jaar later druk hij nog steeds zijn stempel op het pakket als manager IT. Hij leidt alle technische aspecten in goede banen en maakt de brug tussen functionele vereisten en technische implementaties.

Project Advisor | XPOfleet

Lucas Terpstra

spreker-lucas

Na een master in Europese studies aan de KU Leuven te hebben behaald, begon Lucas Terpstra eerst te werken in de Retail sector. Hier heeft hij vooral internationale werkervaring opgedaan maar heeft bovenal ontdekt dat hij graag met mensen werkte en ze van het nodige advies diende om ze bij te staan in het nemen van keuzes. Met de overstap naar XPOfleet 3 jaar geleden zocht en vond hij een nieuwe uitdaging. In die 3 jaar tijd is Lucas als project advisor een vaste waarde in het implementatieteam van XPOfleet geworden.

Fleet Coördinator bij Groep IDEWE

Marijke Van de Plas

MarijkeVandePlas-xfmd

Project Advisor

Wilhelm van Poeck

WilhelmVanPoeck-xfmd

Wilhelm studeerde aan de Universiteit Antwerpen af als Handelsingenieur in de beleidsinformatica.  Zijn gedeelde passie tussen economie en IT, stuurde hem snel de richting van functioneel analist uit. Na ervaring in de ruimere ‘facility wereld’, richt hij zich nu tot mobiliteitsbeheer.

Vanaf zijn intrede bij XPOfleet zorgde Wilhelm er als projectverantwoordelijke voor dat nieuwe klanten een goede start namen en de nodige stappen bleven zetten met het softwarepakket. Vanuit zijn intensieve ervaring met XPOfleet ligt zijn focus vandaag voornamelijk op het uittekenen van nieuwe ideeën en analyses uitwerken. Binnen XPOfleet zoekt hij dus met nuchtere blik resoluut de kortste weg naar de beste oplossing.

Manager Fleet & Remarketing bij Ford Motor Company Belgium

Roeland Vriens (Ford Belgium)

spreker-Roeland

Roeland Vriens, Fleet & Remarketing Manager bij Ford Motor Company (Belgium) nv kan steunen op 20 jaar ervaring in de automotive fleet business.

Gestart in de fleet detailhandel, groeide hij door in de markt van de automotive wholesale waar hij ervaring opdeed als Account Manager, Business Development Manager en tenslotte Fleet Manager.

Hij werd verkozen tot “Fleet Manager of the Year” in 2016.

Product Manager Partner Products & Partnerships - sdworx

Bastien Swÿsen

Manager Flex Income Plan™ Mobility & Warrants - sdworx

Sara Flipkens

Deputy Director Product Management – Vanbreda Risk&Benefit

Erik Blankaerts

IT dept. – Vanbreda Risk&Benefit

Wim De Saegher